Friday, October 15, 2010

Εγκυμοσύνη αποβολή και πνευματική οπτική

Η αποβολή από πνευματιστική πλευρά, μπορεί να εξηγηθεί με διαφορετικό τρόπο. Στον πνευματισμό δεχόμαστε ότι είμαστε όλοι πνεύματα ατελή και ερχόμαστε στην Γή, σαν πέρασμα που από τις εμπειρίες της ζωής θα μπορέσουμε να κατανοήσουμε καλύτερα τους νόμους του σύμπαντος, να αποκτήσουμε λίγη παραπάνω γνώση εμπειρική, που θα μας κάνει καλύτερους ανθρώπους. Σε αυτές τις ζωές αλληλεπιδρούμε με άλλους στην γη, που γίνονται φίλοι, εραστές, ή εχθροί. Με τον θάνατο αυτοί οι δεσμοί δεν εξαφανίζονται. Τα συναισθήματα επιζούν, και οι ορκισμένοι εχθροί μας εξακολουθούν να θέλουν να μας βλάψουν. Οι καρμικές σχέσεις μπορούν να κρατήσουν αιώνες, και να μετασχηματίζονται από την έχθρα στην αγάπη. Ο μόνος τρόπος για αυτό να γίνει, είναι η επανεσαρκωση των 2 εχθρών για παράδειγμα σε μια διαφορετική σχέση, όπως μάνας και παιδιού. Η φυσικός δεσμός της αλληλεξάρτησης, μπορούν να ανατρέψουν μια κατάσταση μίσους αιώνων, εάν τα μέρη ξεπεράσουν τα αισθήματα αυτά. Για αυτό βλέπουμε μανάδες που βασανίζουν τα παιδία τους, πρόκειται για μη εξελιγμένα όντα που εκδικούνται ασυνείδητα τους παλιούς εχθρούς τους, μην μπορώντας να συγχωρήσουν, κρατώντας έναν κύκλο που δεν κλείνει. Μπορείς να σπάσεις το κάρμα μόνο μέσα από την αγάπη και την συγχώρεση.
Στην περίπτωσή σου, δεν μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει φυσικά, αλλά πολύ απλά η ψυχή δεν είναι έτοιμη να έρθει ακόμα, ίσως χρειάζεται να ξανασχεδιάσει πάλι την ζωή της στην γη, ίσως χρειαζόταν μόνο αυτήν την εμπειρία των 5,5 μηνών, γιατί ναι δημιουργείται δεσμός και ναι είναι ένα ζωντανό όν με ψυχή υπό εξέλιξη στην μήτρα.
Οι ναυτίες, οι ζαλάδες κτλ στην αρχή της εγκυμοσύνης συμβαίνουν επειδή πέρα από το σώμα, μια ψυχή συμβιώνει αργά και δένεται σε εκείνο το σώμα, μια συχνότητα ενέργειας διαφορετική, δημιουργώντας μια άσχημη διάθεση, αισθήματα μελαγχολίας, ή μέχρι και απόρριψης που πηγάζουν από την καρμική σχέση μητέρας εμβρύου...
Ένα είναι σίγουρο ότι εκείνη η ψυχή επέλεξε εσένα και τον Σωτήρη για να έρθει εδώ, διότι εσείς οι δύο θα την εφοδιάσετε με εκείνα τα εφόδια που η προσωπικότητα χρειάζεται για να δημιουργηθεί. Αλλά ο χαρακτήρας της είναι ήδη διαμορφωμένος, και θα εκφραστεί ανάλογα.

I was in abadiania yesterday, what a mystical place...
Χθες είχα την χαρά να επιστρέψω στην Αμπαντιανια, έναν τόπο ξεχασμένο στο κέντρο της Βραζιλίας, όπου βρίσκεται η Οικία του Ντον Ινασιο, χώρος πραγματικά ιερός, με τρομερές θετικές ενεργειακές δονήσεις, και όπου μέσα από το μέντιουμ Ζοάο, τα πνεύματα πραγματοποιούν θεραπείες, ορισμένες απίστευτα εντυπωσιακές. Είναι ένας χώρος έξω από τα δεδομένα του δυτικού κόσμου, όπου κανείς δεν εισπράττει χρήματα για τις υπηρεσίες και όπου μια στρατιά εθελοντών εργάζονται ανιδιοτελώς.
Εισρέουν σε αυτήν την πόλη χιλιάδες άνθρωποι από όλα τα μέρη του κόσμου. Υπάρχει ένα δωμάτιο όπου οι θεραπευμένοι παρατούν τα πρώην σύνεργά τους, γεμάτο με καρέκλες αναπηρικές, πατερίτσες κτλ.
Αλλά όλο αυτό μπορείς να το νιώσεις, συμμετέχοντας σε αυτό για 3 μέρες κάθε εβδομάδα.

bellow a really ice video about the casa de don inacio and the medium João de deus. 


Labels:

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Sabe te leio faz tempo e vi a sua evolução no espiritismo , gastaria que acontece isso comigo também mas por mais que eu leia, participe, procure ...não consigo me envolver com nada ....

Um abraço para vc's :)

10/15/2010 9:39 PM  
Blogger alximist said...

Não é todos os pés que podem encaixar no sapato da cinderela...
Se vc precisa isso, se isso é importante para voce, um dia encontrarás a resposta. O Espiritismo é muito bom, mais não serve necessariamente para todos.
Eu acho que se fazer o bem, ou ao menos tentar nos desafios cotidianos fazer o melhor com menos efeitos negativos, e sua conciencia é tranquila... estas no caminho certo.

10/30/2010 11:55 AM  
Blogger Armenakia said...

Alximist!
Ta taxidia mas kala kratoun... mono internetika! Sthn pragmatikothta exoume gyrisei sthn Ellada... alla exoume akoma polla epeisodia na anevasoume sto blog! Dystyxws, den kataferame na erthoume pros Brazilia meria... next time!
Filia
Armenakia

11/01/2010 8:08 AM  
Anonymous Anonymous said...

Amigooooooooo passei aqui para desejar um Feliz Ano novo para vc pois o natal já passou graças a deus ..kkk um beijão :)

12/27/2010 5:11 PM  
Blogger Leo Carioca said...

Oi!
Tô passando pra desejar um feliz 2011!
Até mais!

1/05/2011 1:11 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home