Saturday, April 01, 2006

Parade Dilema


I found out here that in my city there is a gay parade every year and it is going to be the 5th time...
Well it is a million citizen city but near SP, where a huge parade takes place...So I was surprised to find out..The motto of this year is Civil Unions Now!
And Greece is so far away from all these... who to blame? ΄Τουλάχιστον κάτι κινείται, αλλά δεν υπάρχει ένα ομοιγενές ή έστω ένα αίσθημα του ανήκειν για μεγαλύτερες διεκδικήσεις, όσες ομάδες δημιουργήθηκαν αλληλοσπαράχτηκαν μεταξύ τους μετά, και είναι διασπασμένες. Η μια κατηγορεί την άλλη, και υπάρχει πολύς κόσμος που θέλει να γίνει κάτι, αλλά δεν τολμά να δραστηριοποιηθεί. Φοβούμενος την κοινωνική φαντασιακή πίεση. Και είναι φαντασιακή, γιατι όταν κάνεις το βήμα να αποκαλυφθείς, οι άλλοι σε αποδέχονται στην Ελλλάδα του σήμερα. Ακόμα και στην Επαρχία. Σίγουρα δεν είναι μια εύκολη επιλογή, αλλά είναι σαφώς προτιμότερη από το ψέμα και μια ζωή που δεν έζησες για να ευχαριστήσεις τους άλλους, την μαμά, τον μπαμπά, την θίτσα τάδε και την κυρα κατίνα της γειτονίας...
Anyway have to chose where to go, what a dilema! Hahaha...probably Sao Paolo...

Labels:

3 Comments:

Blogger erva_cidreira said...

Σε μακαρίζω.

4/03/2006 11:29 AM  
Blogger alximist said...

Αντί να με μακαρίζεις, δεν φτίαχνεις τις βαλίτσες σου, να μας επισκευτείς που θα έχουμε παρέλαση? χεχε..τι στολη θα βάλουμε? το επόμενο δίλημα..

4/06/2006 11:11 PM  
Anonymous Anonymous said...

This comment has been removed by a blog administrator.

2/03/2007 6:15 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home