Thursday, December 21, 2006

Κλείσιμο Έτους σκίζοντας κουρτίνες


Δεν περίμενα αυτό το έτος να κλείσει με τέτοιο τρόπο, αλλά επίσης δεν θυμόμουν ότι 20 Δεκέμβρη ήταν η τελική συνάντηση στον πνευματιστικό κέντρο. Έτσι οταν ο Ντανιελ μου είπε ότι έπρεπε να παμε, μπορώ να πω ότι χαλάστηκα σχετικά...'Αλλωστε δεν είχε περάσει μια εβδομάδα από την τελευταία φορά που πήγαμε.
Η Ντόνα Κλέουζα, η 70χρονη που ενσαρκώνει τα πνεύματα στο κέντρο, μου είπε ότι είχε κάτι για μένα. Την τελευταία φορά ο Ντανιελ της ζήτησε να κάνειμια έρευνα για εμάς σε προηγύμενες ζωές. Έδωσα τα στοιχεία που χρειάστηκε, αλλά το είχε ξεχάσει. Η ντόνα Κλέουζα μου έδωσε έναν φάκελο με 5 σελίδες χειρόγραφες, πρέπει να της πήρε πολύ χρόνο για όλο αυτό το υλικό...Ξέρω καλά ότι δεν είναι απλό να ψυχογραφείς...'ενιωσα πολύ υποχρεωμένος. Εκείνη ήταν ανήσυχη που δεν 'ηταν καλογραμένα, γιατί ως ξένος θα δυσκολευόμουν, ανυσηχίες που αποδείχτικε ότι δεν είχαν βάση...μια και άρχισα να το διαβάζω...αλλά σταμάτησα μετά από λίγο για΄τι άρχισε η τελετή. Και ήταν μια πολύ συγκινητική τελετή, και με πολύ ωραία μυνήματα από τα πνεύματα που ενσαρκώθηκαν.
Οι βραζιλίανοι είναι πλάσματα πολύ αγαπησίαρικα, οπότε εκδηλώναν όλοι όμορφα συναισθήτα στα διάφορα τεκτενόμενα και λεγόμενα...
Επιστρέψαμε πολύ αργά, και αν και οΝτανιελ ήθελε να διαβάσει τις σελιδες, του το έκοψα, γιατί ήθελα πρώτα να τα δω εγώ. ¨ετσι το απόγευμα της άλλης μέρας απομονώθηκα και τα δίαβασα.
Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό. τα γραπτά με περιγράφουν όπως ποτέ δεν θα είχα την διαύγια να με περιγράψω. Μιλάει για την στάση μου στην ζωή, και περιγράφει με απίστευτη ακρίβεια τρόπους που αντιετωπίζω καταστάσεις και σχέσεις.
Διαβάζοντας αυτό το κείμενο μπορώ να πω ότι έπσαν πέπλα και βλέπω καλύτερα τώρα....είναι σαν να σκίζονται κουρτίνες που μου έκρυβαν την θέα....
Πρέπει να κάτσω και να αναλύσω όλα αυτά με ηρεμία και να πάρω επιτέλους θέση...
Τελικά αυτό το έτος μέχρι το τέλος μου επεφύλασε εκπληξεις.
Καλή χρονία σας εύχομαι...

Labels:

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

That's a little spooky... And totally fascinating! :)

12/22/2006 5:30 AM  
Anonymous Anonymous said...

Oi!
Tô passando pra te desejar feliz 2007.
Tudo de bom.
Abraço!

12/31/2006 1:42 AM  
Blogger alximist said...

Scholiast: it sounds more than what it is on reality...but aybe it is my way of perception of the issue...
Carioca: Feliz 2007 para vcs tambem! Tudo de bom! Uma abração

12/31/2006 10:25 AM  
Anonymous Anonymous said...

καλή χρονιά, να είναι μια όμορφη χρονιά για σένα.

1/02/2007 7:48 AM  
Blogger alximist said...

Tifoeus: Καλή χρονια και σε σενα, ας ειναι μια καλύτερη χρονια το 2007.

1/02/2007 9:07 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home