Thursday, June 01, 2006

Μουδιαλ



Οκ, ποτέ δεν ήμουν ποδοσφαιρόφιλος, δεν με συγκινούσε ποτέ το ποδόσφαιρο και το έβρισκα μάλλον βλακώδες άθλημα...Παραδέχομαι ότι όμως το γλέντησα και το χάρηκα πολύ το καλοκαίρι του 2004 με το πανευρωπαϊκό...Ωστόσο, εδώ και ένα μήνα έχει καταντήσει αηδία πια το θέμα...Βλέπετε ζω στην Βραζιλία...την 5 φορές πρωταθλήτρια...που φιλοδοξεί να γίνει η μοναδική με 6 φορές στο ενεργητικό της....Και δώσε του οι διαφημίσεις, και να τα μπλουζάκια με τα εθνικά χρώματα (καλά αυτό βέβαια δεν είναι κάτι έξω από την καθημερινότητα), και να τα σημαιάκια, και τα δώρα ή έπαθλα διαφημιστικά, και να μπόνους για τον καλύτερο ψήστη των μακ ντόναλτσ, που κέρδισε το εισητήριο για την Γερμανία (κακομοίρη μου, που δεν έχεις να φας, που θα αντέξεις την ακρίβεια στην γερμανία...έχεις να περάσεις πείνα εκεί...) και φυσικά η τηλεόραση έχει όλα τα παιχνιδια διαρκώς....Οκ, ρε παιδία, εντάξει αλλά με μέτρο που να πάρει...Μιλάμε το ζούνε το μουντιαλ κανονικά...Μέχρι και στην εταιρική κουλτούρα το έχουν μερικοί εντάξει (το είδα και αυτό στις ειδήσεις.)..

O δε Ροναλντίνιο δεν πρέπει να κάθεται ποτέ , που τον βρίσκεις που τον χάνεις, από διαφήμιση σε διαφήμιση εμφανίζεται....τη μια τρέχει και κυνηγά αποσμητικό μασχάλης (μπλιαξ!), σε συμβουλεύει να ανοίξεις τραπεζικό λογαριασμό στην τράπεζα Μπραντέσκο, σου λέει ότι πίνει κόκα κόλα ή ότι αυτός τρώει στο τάδε φαστ φούντ...και φυσικά οι κεντρικές ειδήσεις από τα 40 λεπτά, έχουμε ζωντανή ανταπόκριση με την Ελβετία όπου ο ροναλντίνιο σηκώθηκε, τρίφτηκε, ντύθηκε, έπλυνε τα δόντια του (σήμα κατατεθέν) έκανε τόσους γύρους , υπέγραψε τόσα αυτόγραφα, κτλ κτλ...Και είμαστε ακόμα 7 μέρες πριν από το Μουντιαλ....Σας το είπα? Έρχομαι Ελλάδα! Όχι θα κάτσω εδώ να με τρελάνουν....

Πάντως ωραίο τύπος ο Πέλέ πολύ τον πάω...

Labels:

5 Comments:

Blogger Scholiast said...

Εγώ, μ'αρέσει πάρα πολύ το ποδόσφαιρο.. Όταν γέννησαν τα τετράδυμα μας, ήταν μουδιάλ 2000, όταν ξύπνησα απο το ανεσθεσία, eίδα ποδόσφαιρο όλο το βράδυ..

- Και δεν με πειράζει οτι υπάρχει ποδοσφαιριστές όπου αυτό...

6/02/2006 8:10 PM  
Blogger alximist said...

Δεν είμαι εναντίον, απλά όλη μέρα να ακούς για το Μουντιαλ...πάει πολύ!

6/02/2006 11:36 PM  
Blogger alximist said...

Δεν είμαι εναντίον, απλά όλη μέρα να ακούς για το Μουντιαλ...πάει πολύ!

6/02/2006 11:36 PM  
Anonymous Anonymous said...

Βρε έλα με το καλο εσύ, και θα φροντήσουμε "οι από εδώ ποδοσφαιρόφατσες" να σε αποτρελάνουμε!!!!

;)

6/05/2006 12:00 PM  
Anonymous Anonymous said...

This comment has been removed by a blog administrator.

3/17/2007 4:10 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home