Monday, May 08, 2006

Τι Ιραν , τι Ιρακ...

Ένα δεκατετράχρονο αγόρι, εκτελέστηκε εν ψυχρώ από Ιρακινούς αστυνομικούς, λόγω της ομοφυλοφιλίας του, σύμφωνα με πηγές της Βρετανικής οργάνωσης lgbt ανθρωπίνων δικαιωμάτων Outrage. Σύμφωνα λοιπόν με αυτές τις πηγές, οι γείτονες του Ahmed Khalil, είδαν τους αστυνομικούς να εισβάλουν στο δωμάτιο του Khalil, από το παράθυρο και να τον πυροβολούν στο κεφάλι. Ο Khalil λεν, οι γείτονές του, ήταν ένα πολύ φτωχό αγόρι, το οποίο εξαναγκαζόταν για να επιζήσει να κάνει πορνεία με αρκετά μεγαλύτερούς του άνδρες.
Πηγή :Πολυχρωμος Πλανήτης

Labels:

3 Comments:

Blogger ViSta said...

Γιατί άραγε με διαπέρασε ένα ρίγος διαβάζοντας το post αυτό; Θεέ μου, πότε θα μάθουμε να δεχόμαστε και να μην φοβόμαστε το διαφορετικό; Ίσως σου αρέσει η ιστορία της Φανής στο blog μου.
Sorry δεν είναι σκοπός μου, να σε διασκεδάσω μετά από ένα τόσο σοβαρό ποστ, απλά δείχνω με την δικιά μου ιστορία την στάση μου προς κάθε τι το διαφορετικό

http://vistam.blogspot.com/2006/05/i.html

5/26/2006 4:46 PM  
Blogger alximist said...

Βιστα, δεν θεώρησα προσβλητικό, το ποστ είναι απλά μια ακόμη είδηση από τις πολλές...θλιβερές, Στο Ιρακ, η Διεθνής Αμνηστία καταγγέλει ότι υπάρχουν τάγματα θανάτου κατευθυν΄μενα από φανατικούς θρησκευτικούς ηγέτες που καθαρίζουν τα μυάσματα (βλέπε ομοφυλόφιλους άνδρες και γυναίκες)

5/26/2006 6:21 PM  
Anonymous Anonymous said...

Enjoyed a lot! best vacuum cleaners nilfisk advance online keno gagenau cooktops Zyban lowest prices 1986 pontiac gran prix 22b2 Sony noise cancellation headphones Mirrored fx contact lens photo gallery wireless network microwave oven Discounted countertop dishwashers Murad acne complex and reviews bluestar cooktop Valium molecule sexo blondes 1 Bloomfield commercial coffee makers Dong seo university kr co California vitamin mineral stores

2/03/2007 9:18 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home