Friday, December 23, 2005

Ο Ελλαδικός Δάκτυλος!


Είχα σκοπό να γράψω ένα χριστουγενιάτικο ακόμα αντικαταναλωτικό μύνημα, αλλά έπεσα πάνω στην ακόλουθη είδηση, και δεν μπορούσα παρά να το σχολιάσω!
Αν αυτό δεν είναι η εφαρμογή της θεωρείας του χάους, τότε τι είναι? Ένας παχύσαρκος Αθάνατος Ελληνας αναπωλούσε την στιγμή της ψηφοφορίας του 2004, σκεφτόμενος την Γιάννα, πατάει λάθος το κουμπί και μετά 5 εκρήξεις ταράζουν για πάντα την μητροπολική πρωτεύουσα της γηραιάς Αλβιώνας, κάνοντας την αυτού εξωχότης βασίλισσα Σοφία να τραβάει τα μαλλία της από την ειρωνεία της τύχης, ενώ ο Μπλερ θέλοντας να δείξει πυγμή, αρχίζει κυνήγι τρομοκρατών που καταλήγει σε διατάραξη της σχέσης Βραζιλίας Βρετανίας όταν σκοτώνεται λαθτομετανάστης Βραζιλίανος επειδή ήταν μελαμψός, και ως συνεπεια ο Μπλερ υποστηρίζει τους γκεύ γάμους για να αποπροσανατολίσει της κοινή γνώμη από τον πόλεμο του Ιρακ. Νομίζετε ότι τα παραπάνω είναι φαντασιοπληξίες μου? Για διαβάστε αυτό:
Ένα λάθος στην ψηφοφορία της 6ης Ιουλίου, στη Σιγκαπούρη, για την επιλογή της πόλης που θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, άλλαξε άρδην την κατάσταση και είχε ως αποτέλεσμα την ανάθεση του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος στο Λονδίνο, αντί της Μαδρίτης. H μαλακία έγινε από Έλληνα αθάνατο που πάτησε λάθος κουμπί!!!!

A technophobic Greek sports administrator with fat fingers may have been London's secret, albeit accidental, weapon. Want to know why?

This is good or bad luck? Well, remember that the date the result was announced (celebration in London) was followed by the terrorists attacks!
Και το θέμα εδώ είναι το εξής, γιατί ο Κύριος Αθάνατος είχε χοντρά δάχτυλα? Μα δεν θα έπρεπε όλοι αυτοί να είναι αθλητικοί τύποι, αλλά το να είσαι αθάνατος σημαίνει ότι κονομάς πολλά φράγκα, και συνεπώς τρώς πολύ! Ξεχάστε τους αθάνατους με τις σπαθες που κόβουν ο ένας κεφάλια του άλλου.
Και ερωτώμαι, χάθηκε βρε παιδία ένα τέτοιο και στην δική μας Ολυμπιάδα? Όχι φανταστείτε τι θα είχαμε γλυτώσει! Σήμερα θα είχαμε μια καλύτερη οικονομία, θα ζούσαν αρκετοί ανθρώποι που σκοτώθκαν στα ολυμπιακά έργα, η υγεία των Αθηναίων στο συνολο τους θα ήταν καλύτερη (ξέρετε τι οικοδομικό υλικό έχετε εισπνεύσει τα τελευταία χρόνια?), Θα είχαμε περισσότερο εισόδημα τουριστικού συναλάγματος το 2004 μια και τρομοκρατίας φόβος δεν θα υπήρχε, η ανεργία στον οικοδομικό κλάδο και η σημερινή κρίση δεν θα υπήρχε διότι δεν θα είχε διογκωθεί τόσο λόγω της ολυμπιακής ζήτησης, Το σπατόσημο δεν θα υπήρχε, η Γιάννα θα ήταν η σύζυγος ενός πλουσίου απλά, οι χιλίαδες των εθελοντών θα περνούσαν ένα δημιουργικό καλοκαίρι με φραπεδιά στις γαλάζιες Ελληνικές παραλίες, δεν θα είχαμε αυτές τις καταραμένες ολυμπιακές λουρίδες, και περιορισμούς για 2 μήνες, και ένα σωρό άλλα(μπορείτε να προσθέσετε στα σχόλια)

Μη με πάρετε στραβά, μια χαρα περασα στην Ολυμπιάδα, και της χρωστάω πολλά, αλλά αν μου φέρετε ως επιχείρημα το πανυγηρίσαμε πχ τις Ελληνικές νίκες, σας θυμίζω ότι ήδη ένα μήνα πριν είχαμε πανυγηρίσει το Απίστευτο πανευρωπαικό κύπελο κατ' επανάληψη!
Αυτό που δεν μπορώ να πω το παραμικρό είναι ότι δεν θα είχαμε ΓΙΑΝNΑ! ε, μια τέτοια κληρονομιά, συγνώμη αλλά ομολογώ ότι άξιζε όλη η ταλαιπωρία για να δω την Γιάννα να χωρεύει μεθυσμένη από οργασμική ευτυχία στις κερκίδες τα σκυλοτράγουδα της τελετής έναρξης. Αλήθεια πως θα αξιοποιήσουμε αυτό το εθνικό κεφάλαιο?
Για τους νοσταλγούς μπορείτε παντα να αγοράσετε την πλήρη σειρά με το Ολυμπιακό show στην προνομιακή τιμή 45.99€
Olympic links

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

This comment has been removed by a blog administrator.

4/24/2007 5:59 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home